House Doctor Rovschanck 1 Tavla 44cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor Rovschanck 1 Tavla 44cm


749 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Dekorera hemmets väggar med vackra tavlor! Rovschanack 1 från House Doctor är en modern men ändå tidlös illustration med tillhörande ram. Tavlans grafiska men ändå simplistiska linjer skapar ett dynamiskt uttryck i många delar av inredningen. Tavlan har en varmt beige bakgrund med ett motiv i svart samt en enkel, rektangulär ram och vit bård. Para gärna ihop tavlan med andra vackra illustrationer från House Doctor. Rovschanck 1 är gjord av papper, MDF, glas och metall.


(LxB): 44 x 32 cm 

Varumärke House Doctor
Färg Beige
Material Glas, Papper
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.