icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Retro Spegel 80cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Retro Spegel 80cm


2 199 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Speglar House Doctor

Retro är en stilren spegel från danska House Doctor. Spegeln har en minimalistisk design som lätt passar in med resten av hemmets inredning. Spegeln har rundade hörn och kan både hängas på och lutas mot väggen. Spegeln har en tunn, vacker ram i en silverfärg.


Tack vare den snygga designen är spegeln en lika praktisk och snygg inredningsdetalj som passar bra i många olika rum. Dock var god notera att spegeln ej är lämpad för badrum.  

 

Mått (BxH): 40-50 x 80 cm 


Retro finns även i en mindre storlek

Varumärke House Doctor
Färg Silver
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.