House Doctor Rawi Hylla 250cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

House Doctor

House Doctor Rawi Hylla 250cm


15 599 kr

Rek pris: 19 499 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Rawi från House Doctor är en stilfull hylla med en industriell känsla. Hyllan är gjord helt i robust järn vars yta har lackerats i en svart ton. Rawi är helt klart en imponerande möbel som syns men ändå låter det du placerar på hyllan skina. Med Rawi får du fantastisk förvaring som är både snygg och praktisk med en intressant form och annorlunda design. Benen är formade som trianglar och har en bra höjd som hjälper att riktigt lyfta upp möbeln i rummet. Hyllan har sju förvaringsutrymmen i olika storlekar och modeller. Den passar helt perfekt att använda som en förvaringsmöbel i både vardagsrummet och sovrummet, eller varför inte i hela hemmet?


Rawi finns även i en mindre storlek.

Varumärke House Doctor
Storlek (LxBxH): 210 x 35 x 250 cm
Färg Svart
Material Järn
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.