icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor PR Blomkruka, grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor PR Blomkruka, grå


225 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: House Doctor Krukor

PR är en vacker handgjord blomkruka från House Doctor med en unik design. Krukans yta och form har ett vackert rustikt uttryck som ger krukan massor av personlighet. Krukan har en glaserad yta i en vacker grå färg med massor av textur och rörelse. Placera krukan på en fönsterbräda, på en byrå eller på ett bord och dekorera den med en vacker grön växt. Det skapar liv och ger värme till din inredning.

Mått: diameter: 16,5 cm, höjd: 16,5 cm

 


Varumärke House Doctor
Färg Grå
Material Fajans

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.