icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Pipe Lampa Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
 
House Doctor

House Doctor Pipe Lampa Svart


699 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Pipe från House Doctor är en unik vägglampa med en vacker industriell look. Lampan består av ett svart järnrör som är fäst till en enkel väggplatta. En liten ståltråd är fäst vid röret vilket ger en fantastisk och elegant touch till den i övrigt robusta designen. Designen kommer att ge din inredning en industriell och mycket personlig twist.


Pipe lampan passar perfekt att använda som sänglampa, eller som en vacker ljuskälla i ditt vardagsrum.


Glödlampa ingår inte. 

Varumärke House Doctor
Färg Svart
Material Järn
Storlek (LxH): 32 x 25 cm
Ljuskälla Max 25 W, Lampsockel: E27

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.