House Doctor Phant Sidobord Ø38 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

House Doctor

House Doctor Phant Sidobord Ø38


2 879 kr

Rek pris: 3 599 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Sidobordet Phant är ett annorlunda och intressant sidobord från House Doctor. Det här unika sidobordet är gjort av svartfärgat trä, vilket ger bordets yta en snygg och trendig stil. Tack vare den stilrena svarta färgen på det här härliga bordet blir det enkelt att kombinera med vaser, ljusstakar och andra detaljer i olika färger. Använd sidobordet som ett sängbord i sovrummet eller bredvid soffan i vardagsrummet.

Varumärke House Doctor
Storlek (ØxH): 38 x 43 cm
Färg Svart
Material Trä
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.