icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Ottoman Sammet, Grön har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Ottoman Sammet, Grön


11 595 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar

Vacker pikerad ottoman från House Doctor i mjukaste smaragdgrön sammet. Ottomanen är hela 2 meter lång vilket gör att den blir som en loungebädd och du kan ligga raklång och vila på den.

Mått (BxDxH) 200 x 60 x 40 cm

Sitthöjd: 40 cm

Komfort: Fast

Stoppning: Polyuretanskum

Ram: Magnoträd

Varumärke House Doctor
Färg Grön
Material Sammet

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.