icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Oli Blomkruka Stor har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Oli Blomkruka Stor


387 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: House Doctor Krukor

Oli är en vacker kruka från House Doctor , gjord av mässingsbelagt järn. Krukan har en underbar klassisk form med en varm och inbjudande twist. Metallen har ett varmt sken som ger massor av atmosfär till ditt hems inredning. Använd krukan till en vacker grön växt. Det gröna och naturliga passar otroligt bra till den moderna metallen. Krukan passar bra på ett bord, en byrå eller på en fönsterbräda. Kombinera eventuellt med mörka träslag och svarta kontraster för en stilren och trendig look.

Krukan finns också i en mindre variant.

Specifikationer

- Höjd: 25 cm

- Diameter: 20 cm

- Material: Mässingsbelagt järn

Varumärke House Doctor
Färg Mässing
Material Järn

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.