icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Oli Blomkruka Liten har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Oli Blomkruka Liten


340 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: House Doctor Krukor

Mässing är mycket trendigt inom heminredning. Genom Oli från House Doctor får du en vacker kruka gjord av mässingsbelagt järn. Krukan har en klassisk form med en modern och häftig touch. Det råa järnet ger din inredning en varm och inbjudande touch. Använd krukan till en grön växt. Det gröna och naturliga skapar en fin kontrast till den råa metallen. Krukan passar bra på ett bord eller en byrå - den kan placeras på egen hand eller tillsammans med andra krukor eller prydnader i en vacker uppställning.

Krukar finns också i en större variant. 

Specifikationer

- Höjd: 18 cm

- Diameter: 14,5 cm

- Material: Mässingsbelagt järn

Varumärke House Doctor
Färg Mässing
Material Järn

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.