icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Ljusstake THREE har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Ljusstake THREE


199 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

THREE från House Doctor är en vacker och skulptur liknande ljusstake täckt av borstad mässing. Ljusstaken har en modern och ren look. Den varma mässingen har ett naturligt lyster och är därför perfekt att blanda med andra material som till exempel trä och marmor. Ljusstaken har plats för tre ljus. Placera den på soffbordet eller på ditt middagsbord. Den är ett dekorativ både med och utan ljus.

Mått: Längd: 14 cm, Bredd: 14 cm

Varumärke House Doctor
Färg Mässing

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.