icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Ljusstake The ring, Betong har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Ljusstake The ring, Betong


150 kr

Rek pris: 265 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

The Ring är en vacker ljusstake från House Doctor med en modern look. Den vackra runda ljusstaken har plats för 4 stearinljus och har ett coolt rustikt utseende. Ljusstaken är gjord av pulveriserad sten och harts, vilket ger karaktär och kontrast till den fina ljus färgen och de mjuka formerna. Dekorera kransen med lite granris och julgranskulor och skapa på så sätt din egen vackra och personliga juldekoration eller adventkrans med en modern twist.

Specifikationer

- Mått: Diameter 26 cm, Höjd: 6 cm

- Material: Sten

- Färg: Grå

Varumärke House Doctor
Färg Grå

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.