icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Ljusstake Squares Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Ljusstake Squares Svart


56 kr

Rek pris: 80 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Squares är en fin och enkel ljusstake i en matt svart färg från House Doctor. Den svarta ljusstaken har en minimalistisk och tidlös look som passar extremt bra in i det moderna hemmet. Ljusstaken består av två metallplattor som bildar en stjärna sett ovanifrån. Den passar därför perfekt att använda tillsammans med lite granris och kottar i december för att skapa en vacker juldekoration. Under resten av året kan du använda den för sig själv eller i kombination med några livfulla blommor som passar säsongen.

Specifikationer

- Höjd: 9cm

- Material: Metall

- Färg: Svart

Varumärke House Doctor
Färg Svart

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.