icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Just Golvvas Grå 38,5 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Just Golvvas Grå 38,5 cm


549 kr

Rek pris: 845 kr

Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: House Doctor Rea Krukor

Just är en generös vas från danska House Doctor. Tillverkad i stengods och har en mörkgrå glaserad yta som ger vasen karaktär. Lämplig som golvvas då den är nästan 40cm hög. 

 

Specifikationer

- Material: Stengods

- Färg: Mörkgrå

- Diameter: 25 cm

- Höjd: 38,5 cm 


Varumärke House Doctor
Färg Mörkgrå, Svart
Material Stengods

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.