icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Graphic Korg Svart 3 pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Graphic Korg Svart 3 pack


499 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: House Doctor Korgar

Graphic korg från House Doctor.

Korgarna är flätade och har ett fint mönster i svart/natur. Dem är tillverkade av bladen från majs och handtagen är tillverkade i läder.

Korgarna säljs i 3-pack och i varje pack så kommer en korg i varje storlek. 

Storlek:

Liten: Diameter: 28 cm, Höjd: 18 cm

M: Diameter: 33 cm, Höjd: 23 cm

L: Diameter: 37 cm, Höjd: 27 cm

Varumärke House Doctor
Färg Svart

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.