icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Graphic Korg Svart 2 pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Julrea: 30-50% rabatt på över 400 inredningsprodukter

Begränsat antal - Först till kvarn

House Doctor

House Doctor Graphic Korg Svart 2 pack


370 kr

Rek pris: 529 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Graphic korg från House Doctor.

Korgarna är flätade och har ett fint mönster i svart/natur. Dem är tillverkade av bladen från majs och handtagen är tillverkade i läder.

Korgarna säljs i 2-pack och i varje pack så kommer en korg i varje storlek. 

Storlek:

- S: 34x27 cm, Höjd: 25 cm
- L: 40x35 cm, Höjd: 30cm

 

 

Varumärke House Doctor
Färg Svart

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.