House Doctor Gallery Bänk 130cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Gallery Bänk 130cm


4 999 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Med Gallery från House Doctor får du en bänk i betong som ger inredningen en rå look. Bänken är 130 cm lång, 40 cm bred och 38 cm hög. Ställ bänken i hallen och låt dina gäster välkomnas av den här trevliga möbeln. Bänken Gallery kan också placeras i sovrummet, vardagsrummet eller på terrassen. Den fina betongfinishen passar perfekt tillsammans med gröna växter och trämaterial. En kombination av de materialen ger ett dekorativt hem med massor av personlighet. Rengör bänken med en fuktad trasa. Var uppmärksam på att en variation i färg och finish förekommer - färg kommer att variera över tid. Bänken kan placeras utomhus men tål ej frost. 


Vikt

Utan emballage: 31 kg

Med emballage: 36 kg

Varumärke House Doctor
Storlek (LxHxD): 130x38x40cm
Färg Grå
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.