House Doctor Funnel Ljuslykta 20cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-30%
House Doctor

House Doctor Funnel Ljuslykta 20cm


244 kr

Rek pris: 349 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Funnel är en stämningsfull och unik ljuslykta från House Doctor. Lyktan är gjord i glas och har en brun/beige färg som skiftar vackert över hela lyktan. Funnel skapar ett mysigt och varmt sken som lyser upp snyggt i alla sorters hem. Kombinera Funnel med andra ljuslyktor och ljusstakar eller placera den själv - Funnel blir fin både i grupp och för sig själv.

 

Mått (ØxH): 13/9 x 20 cm

Varumärke House Doctor
Färg Brun
Material Glas
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.