icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Forms Low Vas 16cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Forms Low Vas 16cm


220 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Låt den vackra Forms Low vasen från House Doctor addera en ljus och en elegant atmosfär i ditt hem. Den vackra vasen är tillverkad i grått glas och har en ovanlig och unik form. Otroligt snygg med en liten bukett eller mindre kvistar. Den lilla vasen passar dessutom snyggt i alla hemmets rum och den unika formen passar i alla miljöer.  

Forms Low finns även i en variant med transparent glas. 

Specifikationer

- Färg: Grå

- Material: Glas

- Mått: Diameter 17 cm, Höjd 16 cm

Varumärke House Doctor
Färg Grå
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.