icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Effect Vas Brun Rund har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
House Doctor

House Doctor Effect Vas Brun Rund


137 kr

Rek pris: 195 kr

Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: House Doctor Rea Vaser

Underbar vas från House Doctor. Vasen har en mjuk rund form. Använd den som en fin och dekorativ detalj i ditt hems inredning. Det fina färgmönstret ger en elegant och lekfull twist till den råa metallen. Vasen kommer att pryda en fönsterbräda, en byrå eller ett bord. Den ser bra ut tillsammans med en enkel blomma eller kvist från trädgården.

Specifikationer

- Färg: Brown (Notera att färgen i verkligheten är mer brunlila än mörkbrun.)

- Material: Metall

- Mått: Diameter 13 cm, Höjd 14 cm

Varumärke House Doctor
Färg Lila, Mönstrat

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.