House Doctor Dot Vas Stor har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor Dot Vas Stor


599 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Dot från House Doctor är en vacker vas gjord för hand av glaserad keramik. Produkten är designad med runda "fläckar" som skapar en sköld runt vasen som ger den en unik och konstnärlig look. Använd den som ett design uttryck i ditt hem, antingen på egen hand eller tillsammans med en bukett med blommor för att få en annan utformning.

Vasen finns även i en mindre variant som är 10cm hög. Går utmärkt att kombiner ihop dessa för att skapa en helhet i ditt hem. 

Specifikationer

- Höjd: 30 cm.

- Diameter: 15 cm.

- Material: Glaserad keramik

- Torkas med en utvriden trasa

Varumärke House Doctor
Färg Vit
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.