icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Club Matbord Mörk 200cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Club Matbord Mörk 200cm


11 295 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar
Finns även som:

Letar du efter ett retro-inspirerat matbord så är Club från House Doctor ett bra alternativ. Bordet är gjort i en snygg kombination av mörkt mangoträ och järn, vilket ger designen kontrast och personlighet. Bordet kan rengöras med en fuktig trasa.

Varumärke House Doctor
Storlek Mått (LxHxB): 200x76x80 cm
Färg Mörk
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.