icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Anslagstavla Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Anslagstavla Vit


713 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Anslagstavla från House Doctor i Mesh.
Anslagstavlan består av ett rutnät i stål med fack för förvaring av tidingar och brev. Lappar och brev kan du enkelt hänga fast med hjälp av klämmor eller nypor.

Snygg inredningsdetalj och perfekt för förvaring. Passar lika bra i hallen som på väggen i köket eller varför inte på kontoret. 


Mått: 72,5x50cm

Storlek Höjd: 30 cm
Varumärke House Doctor
Färg Guld

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.