icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Hotellsängar

Hotellsängar

Det är viktigt att hålla en hög kvalité på sängar och många hotellgäster väljer ofta hotell efter sängar. Därför är valet av hotellsängen viktig!

Stort sortiment av hotellsängar

Sleepo erbjuder ett stort sortiment av sängar med bra kvalité och pris. Vi säljer kontinentalsängar, ställbara sängar, våningssängar och familjesängar i flera olika prisklasser och samarbetar med några av Sveriges mest kända varumärken, däribland: Tempur, Kinnabädden, Stjärnbädden, InBed och Mavis.

Vi har även ett nära samarbete med sängfabriker i både Sverige och Europa. Det gör att vi kan skräddarsy ett koncept som passar lika bra för stugor och mindre boenden som större hotell och campingar. I våra fabriker tillverkar vi sängar klädda i tyg som är godkända enligt the Cigarette and Match test B5852.

Försäljningsansvarig

Magnus Spanos
E-post: magnus@sleepo.se
Tel: 0704 075 664

Är ni intresserad av möbler för företag? T.ex. Soffor, stolar, bord, lampor eller heminredning hittar ni mer information här: Företagsmöbler