icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Höie Påslakanset 2-del Vävd krepp Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Høie

Höie Påslakanset 2-del Vävd krepp Vit


649 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Naturkrepp från Høie känns svalt på sommaren och varmt på vintern. Det karakteristiska utseendet av vävd krepp framkommer efter tvätt och materialet behöver därför aldrig strykas.

 

- Bäddset i vävd krepp

- 100% bomull

- 1st påslakan + 1st örngott (150x210 + 50x60 cm)

- Färg: Vit

- Rekommenderas av Norges Astma- och Allergiförbund

Varumärke Høie
Material Bomull
Storlek 2-delset
Material 100% bomull
Färg Vit

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.