icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Höie Örngott Satin 70x100cm Mörkgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Høie

Höie Örngott Satin 70x100cm Mörkgrå


199 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Örngott Höie Satin

Extra stort örngott för hotellkudde i Satin. Satin ger en fin lyster och är svalt och skönt att sova i

Specifikationer

- Färg: Mörkgrå

- Material: 100% bomull (satin)

- Mått: 70x100 cm

- Tvättråd: 60°

Varumärke Høie
Material Satin
Storlek 70 x 100 cm
Material 100% bomull
Färg Grå

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.