icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Höie Jotun Duntäcke Enkel Svalt 280g har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Høie

Höie Jotun Duntäcke Enkel Svalt 280g


1 295 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Täcken Höie Duntäcken

Ett fantastiskt norskproducerat duntäcke som rekommenderas av Norges Astma och Allergiförbund. Täcket är fyllt med extra rent europeiskt anddun.


Täcket är konstruerat i kassetter för att hålla dunen på plats (5x7st). Täcket har tyg i mjukt duntätt bomullscambric. Dunet är kvalitetstestat. Täcket levereras i en praktiskt tygväska. 15 års garanti på alla duntäcken från Höie.


Specifikationer

- Fyllning: 90% Anddun

- Yttertyg: 100% bomullscambric, duntätt.

- Mått: Enkeltäcke (150x210cm)

- Rekommenderat av Norges Astma och Allergiförbund

- 15 års garanti

- Värmegrad: Anpassat för årets varmare månader

- IDFL-certifierad vilket garanterar att dunet inte plockats från levande fåglar samt att det inte förekommit tvångsmatning i uppfödningen av fåglarna. 

Varumärke Høie
Storlek Enkel
Tvättråd Tvättas i 60 grader. Använd enzymfritt tvättmedel
Färg Vit
Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.