icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Höie Hugin Dunkudde 50x60cm Medium 450g har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Høie

Höie Hugin Dunkudde 50x60cm Medium 450g


899 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar
Mer från: Kuddar Höie Dunkuddar

Hugin kudde är fylld med 80% anddun och kan fås i tre olika höjder för individuell tillpassning och ger ett gott stöd till huvud och nacke. Fodral i 100% duntät bomullscabric. Dunent är kalitetsstestat. Levereras med en praktiskt tygväska.


 Specifikationer:

- Höjd: Medium

- Stoppning: 450g

- 80% Anddun

- IDFL-certifierad vilket garanterar att dunet inte plockats från levande fåglar samt att det inte förekommit tvångsmatning i uppfödningen av fåglarna. 

Varumärke Høie
Färg Vit
Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.