Höie Dreamfill Fibertäcke 600g Sval 150x210 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Høie

Höie Dreamfill Fibertäcke 600g Sval 150x210


749 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Dreamfill är ett underbart fibertäcke från Høie. Täcket är fyllt med ett microfiber som känns lätt, mjukt och rent som dun. Täcket har en sval värmegrad, transporterar bort fukt och är härligt att krypa ned under. Täcket går enkelt att tvätta i maskin och torkar snabbt. Det är även hygieniskt och allergivänligt. Täcket är sytt i kassetter som håller fibern på plats. Dreamfill är utvecklat för att uppnå maximal sovkomfort. Finns även i en medium värmegrad. Tyget är tillverkat i mjuk bomullssatin.


Värmegrad: Sval

Vikt: 600 gram

(BxL): 150 x 210 cm


Varumärke Høie
Färg Vit
Material Bomull
Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.