icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Höie DownFeel Fiber och Dunkudde Airflow 50x60cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Høie

Höie DownFeel Fiber och Dunkudde Airflow 50x60cm


295 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Kuddar Höie Fiberkuddar

Airflow kudde är en speciell kudde med hög ventilation som viktigaste funktion. Tyg i mjuk bomullstwill och med ventilerande tyg runt sidorna för hösta värme- och fukttransport. Det ger en torrare kudde och bättre sovkomfort.

Kudden har 3-lager där det yttre kamrarna är fyllda med DownFell polyestermicrofiber för bästa komfort, medan kärnan är fylld med 100% små vita andfjädrar för optimalt stöd för huvud och hals. 

Specifikationer: 

- Mått: 50x60cm

- Stoppning: 2 x 250g DownFell + 350g Fjäder

- Rekommenderat av Norska Astma och allergiförbundet

- Öko-tex certifiering

Varumärke Høie
Storlek 50 x 60 cm
Färg Vit

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.