icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Höie Ane Örngott 70x100cm Lin/bomull Ljusbrun har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Høie

Höie Ane Örngott 70x100cm Lin/bomull Ljusbrun


429 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Örngott Höie Bomull

Extra stort örngott för hotellkudde i Linne och bomullsblandning. Lin är smutsavvisande till sin natur, och de släta fibrerna i linnetyget gör att det inte kräver lika hård tvätt. 

Specifikationer

 

- Färg: Ljusbrun

 

- Material: 50% Linne, 50% bomull

 

- Mått: 70x100 cm

Varumärke Høie
Material Linne/Bomull
Storlek 70 x 100 cm
Material 50% bomull, 50% linne
Färg Natur

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.