Høie Airflow Lux Temperaturreglerande Fiber- och Dunkudde har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Høie

Høie Airflow Lux Temperaturreglerande Fiber- och Dunkudde


299 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Airflow Lux är en temperaturreglerande kudde med ventilation från Høie. Kudden har 3-lager där de yttre kamrarna är fyllda med 2x 250g DownFeel polyestermicrofiber för bästa komfort, medan kärnan är fylld med 350g små vita andfjädrar för optimalt stöd för huvud och nacke. Yttertyget består av 100% mjuk bomullstwill med ventilerande bomullscambric tyg runt sidorna och med mesh för bästa värme- och fukttransport. Det ger en torrare kudde och bättre sovkomfort.

Kudden är Öko-Tex Klass 1 certifierad och kan tvättas i 60 grader i tvättmaskin. 

 

Mått: 50 x 60 cm.

 

Varumärke Høie
Storlek 50 x 60 cm
Färg Vit
Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.