icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Weekday Tablett Bomull/Linne Marine har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Weekday Tablett Bomull/Linne Marine


99 kr

Rek pris: 179 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Himla Nyheter Dukning

Weekday är den perfekta tabletten - praktisk för vardag och vacker till fest. Weekday är en stilren tablett av tvättad canvas i halvlinne som ligger stadigt på bordet.


Varumärke Himla
Material Linne
Storlek 45 x 45 cm
Material 55% lin, 45% bomull
Tvättråd Maskintvätt 60°C Krympmån 4-7%
Färg Blå
Himla

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.