Himla Weekday Prydnadskudde Bomull/Linne Charcoal 60x90 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Himla

Himla Weekday Prydnadskudde Bomull/Linne Charcoal 60x90


1 149 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Weekday är en härligt stor prydnadskudde tillverkad i halvlinne som består av 56% lin & 44% bomull. Med ett stilrent uttryck är kudden lätt att kombinera med andra färger och detaljer. Kuddens storlek gör den optimal att använda som kudde att luta sig mot i sängen då du till exempel läser eller bara tar det lugnt. Kudden har en diskret dragkjedja i botten.Innerkudde medföljer med 100% andfjäder stoppning.
Varumärke Himla
Färg Grå
Material Linne
Himla

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.