icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Venice Kudde Kohl 50x50 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Venice Kudde Kohl 50x50 cm


499 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Venice är en unik kudde från Himla. Kudden är nämligen sydd med två olika kvaliteter. Den ena sidan är i mjuk sammet och den andra sidan är i exklusivt siden. Denna kombination ger kudden en elegant men samtidigt avslappnat uttryck. Genom att vända på kudden kan du enkelt ge hemmet en helt ny känsla och fräscha upp soffan eller sängen. 

Kuddar ur Venice serien finns i flertalet olika färger och det går utmärkt att kombinera de olika färgerna för att skapa en dynamisk men samtidigt mysig känsla i hemmet. 

Innerkudden, som ingår, är i 100% bomull med fyllning av 100% andfjäder.

Specifikationer

- Material: En sidan 100% siden, en sida 100% sammet

- Fyllning innerkudde: 100% andfjäder

- Mått: 50 x 50 cm

- Färg: Svart (Kohl)

- Tvättråd: Handtvätt, alternativt kemtvätt

Om Himla
Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I Himlas sortiment hittar du textilier i alla former och färger för att kunna passa in i varje hem. För att se till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt så sköter företaget formgivning och färgsättning själva och ansvarar för att produktionen sker under optimala förutsättningar. Då en mängd produkter tillhör större serier är möjligheten att kombinera färger och mönster enorm. Detta gör att du kan köpa fler varor i liknande design och skapa ett harmoniskt sov- eller vardagsrum med Himlas produkter.

Varumärke Himla
Material Siden/Sammet
Storlek 50 x 50 cm
Material Siden/Sammet
Tvättråd Handtvätt, alternativt kemtvätt
Färg Svart

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.