icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Värmland Gardin Veckband Natural har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Värmland Gardin Veckband Natural


999 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Mer från: Inredning Gardiner

Värmland är en gardin i tunt transparent halvlinne som ger ett lätt, luftigt och elegant uttryck till hemmet. Genom att låta ljuset silas genom halvlinnets vackra struktur skapas ett effektfullt ljusgenomsläpp. Gardinens naturliga färg erbjuder en kontrast mot vita väggar och genom att matcha gardinen med övrig inredning i hemmet kan du på enkelt vis skapa en otroligt mysig känsla. 

Denna Värmland gardin finns endast i denna unika färg. 

Specifikationer

- Material: 58% linne & 42% bomull

- Mått: 145 x 290 cm

- Färg: Brun/Beige (Natur)

- Tvättråd: Maskintvätt 40 grader. Krympmån 5-6%

Om Himla
Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I Himlas sortiment hittar du textilier i alla former och färger för att kunna passa in i varje hem. För att se till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt så sköter företaget formgivning och färgsättning själva och ansvarar för att produktionen sker under optimala förutsättningar. Då en mängd produkter tillhör större serier är möjligheten att kombinera färger och mönster enorm. Detta gör att du kan köpa fler varor i liknande design och skapa ett harmoniskt sov- eller vardagsrum med Himlas produkter.

Varumärke Himla
Material Linne/Bomull
Storlek 145 x 290 cm
Material 58% Linne, 42% Bomull
Tvättråd Maskintvätt 60 grader. Krympmån 5-6%
Färg Beige, Brun, Natur

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.