icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Urban Örngott Opal har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Urban Örngott Opal


349 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Mer från: Örngott Himla

Urban är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt uttryck. För en mjuk och lätt känsla.

Sobert för stadsbor
Urban Living hämtar sin känsla i regnvåta gator och rockscenens ljus. Färgerna är tagna ur den levande staden; asfalt, tistel, åskmoln och skiftande opal.

En tuff, krispig skönhet
Skapa nya rum genom att blanda färger och material. Bygg en miljö där alla delar i sortimentet matchas och mixas till en spännande helhet. Sänglinnet är enkelt. Sytt i stentvättad satin – materialet som är mjukare än mjukast. Känslan mot huden är lätt, len och fräsch. Och allt blir skönare och vackrare för varje tvätt.

 

Varumärke Himla
Material Satin
Storlek 50 x 60 cm
Material Stentvättad satin
Färg Vit

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.