icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Tvärnö Matta - Fields 70x140 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Tvärnö Matta - Fields 70x140 cm


250 kr

Rek pris: 499 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Rea Mattor 50% Rabatt

Tvärnö är en mönstervävd trasmatta i 100% bomull. Mattan har infärgats efter vävning för ett modernt uttryck. Match gärna mattan med andra produkter i liknande material eller design från Himla.  


Specifikationer:

- Färg: Fields (Grön)

- Material: 100% bomull

- Mått: 60x90, 70x140, 80x230 & 140x200 cm

- Maskintvätt 40 grader

Storlek 70 x 140 cm
Material Bomull
Varumärke Himla
Färg Grön, Mönstrat
Material 100% bomull
Tvättråd Maskintvätt 40 grader
Himla

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.