Himla Sunshine Prydnadskudde Linne Amber 50x50 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Himla

Himla Sunshine Prydnadskudde Linne Amber 50x50


359 kr

Rek pris: 449 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Sunshine är ett tunt vävt och vackert hellinne som stvättas efter sömnad för att få en mjuk och skän känsla. Ger ett avslappnat uttryck till hemmet och är lättsamt att sköta. Sunshine behöver inte strykas. Sunshine kudde ha en tidlös design och stängs med dragkedja i botten. 

 

Innerkudde medföljer, 100% andfjäder, dun.

Varumärke Himla
Storlek 50 x 50 cm
Material 100% linne
Tvättråd Maskintvätt 60 grader
Färg Amber
Himla

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.