icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Sunshine Örngott Peaceful 50x60 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Sunshine Örngott Peaceful 50x60 cm


244 kr

Rek pris: 349 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Örngott Rea

Sunshine är ett tunt vävt hellinne som tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla. Den mjuka färgen ger ett avslappnat uttryck till hemmet och är lättsam att sköta.


Sunshine behöver inte strykas då skrynklorna ger hemmet en personligtouch.


Specifikationer

Material: 100% linne

Storlek 50 x 60 cm
Material Linne
Varumärke Himla
Färg Blå, Grå, Ljusgrå, Mörk
Storlek 50 x 60 cm
Material 100% linne
Tvättråd Maskintvätt 60 grader

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.