Himla Sunshine Örngott Linne Balance 50x60 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Sunshine Örngott Linne Balance 50x60


349 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Örngott Himla

Sunshine är ett örngott vävt av tunt och vackert linne och tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla. Det ger ett avslappnat uttryck till hemmet och är lättsam att sköta. Sunshine behöver inte strykas, låt gärna skrynklorna ge liv i hemmet.

Varumärke Himla
Färg Grön
Storlek 50 x 60 cm
Material 100% linne
Tvättråd Tvättas i 60 grader, Torktumla för en mjukare känsla
Himla

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.