Himla Sunshine Löpare True Red har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Himla

Himla Sunshine Löpare True Red


299 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Himla Dukning Dukar

Sunshine är ett tunt vävt och vackert hellinne som tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla. Tyget ger ett avslappnat uttryck till hemmet och är lättsamt att sköta. Sunshine behöver inte strykas, låt istället skrynklorna ge liv i hemmet och din dukning.


Mått: 25 x 220 cm

Varumärke Himla
Storlek 25 x 220 cm
Material 100% linne
Färg Röd
Tvättråd Maskintvätt 60°C
Himla

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.