Himla Sunshine Gardinlängd Linne Natural 290cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Luftiga gardiner

20% rabatt på alla gardiner!

Gäller endast t.o.m 4 jun.

Himla

Himla Sunshine Gardinlängd Linne Natural 290cm


1 032 kr

Rek pris: 1 290 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Sunshine gardin med veckband är en gardin i naturfärgat tunt vävt och vackert hellinne som tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla.

Ger ett avslappnat uttryck till hemmet och är lättsamt att sköta. Sunshine behöver inte strykas, låt gärna skrynklorna ge liv i hemmet. 
Gardinen har både kanal och veckband.Säljs i 1-pack.

Varumärke Himla
Material 100% linne
Färg Beige
Bredd 140cm
Längd 290cm
Himla

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.