• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Himla Sunshine Gardin Veckband Silence

Leveranstid: 1-3 vardagar

Rek pris: 1 290 kr

903 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Sunshine kollektionen från Himla är tillverkad i tunt vävt hellinne. Tack vare att alla produkter i Sunshine kollektionen är tvättade efter sömnad så har serien en mjuk och skön känsla och erbjuder maximal komfort. Den härligt tvättade designen ger produkterna ett avslappnat uttryck och bidrar till att du kan skapa en mysig miljö hemma.

Gardiner ur Sunshine kollektionen är även lättskötta då det inte är obligatoriskt att stryka dessa. Istället kan man låta skrynklorna ge gardinerna en personlig touch och på så vis kan du skapa unika miljöer i ditt hem.

Specifikationer

- Material: 100% linne

- Mått: 140 x 290 cm

- Färg: Mörkblå (Silence)

- Tvättråd: Maskintvätt 40 grader

Om Himla
Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I Himlas sortiment hittar du textilier i alla former och färger för att kunna passa in i varje hem. För att se till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt så sköter företaget formgivning och färgsättning själva och ansvarar för att produktionen sker under optimala förutsättningar. Då en mängd produkter tillhör större serier är möjligheten att kombinera färger och mönster enorm. Detta gör att du kan köpa fler varor i liknande design och skapa ett harmoniskt sov- eller vardagsrum med Himlas produkter.

Specifikationer

Leveranstid 1-3 vardagar
Varumärke Himla
Storlek 140 x 290 cm
Material 100% linne
Tvättråd Maskintvätt 40 grader
Färg Blå, Mörkblå
Material
Trådtäthet

Leverans

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating