icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Sunshine Gardin Veckband Silence har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Sunshine Gardin Veckband Silence


903 kr

Rek pris: 1 290 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Gardiner Rea

Sunshine kollektionen från Himla är tillverkad i tunt vävt hellinne. Tack vare att alla produkter i Sunshine kollektionen är tvättade efter sömnad så har serien en mjuk och skön känsla och erbjuder maximal komfort. Den härligt tvättade designen ger produkterna ett avslappnat uttryck och bidrar till att du kan skapa en mysig miljö hemma.

Gardiner ur Sunshine kollektionen är även lättskötta då det inte är obligatoriskt att stryka dessa. Istället kan man låta skrynklorna ge gardinerna en personlig touch och på så vis kan du skapa unika miljöer i ditt hem.

Specifikationer

- Material: 100% linne

- Mått: 140 x 290 cm

- Färg: Mörkblå (Silence)

- Tvättråd: Maskintvätt 40 grader

Varumärke Himla
Material Linne
Storlek 140 x 290 cm
Material 100% linne
Tvättråd Maskintvätt 40 grader
Färg Blå, Mörkblå

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.