icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Sunshine Fringe Kudde Ochre 50x50 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Sunshine Fringe Kudde Ochre 50x50 cm


299 kr

Rek pris: 499 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Prydnadskuddar Rea

Sunshine Fringe är en kudde från Himla med fransar på två av sidorna. Likt andra produkter ur Sunshine kollektionen är Sunshine Fringe tillverkad i tunt hellinne och kuddarna har tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla. Kuddarna ger ett avslappnat uttryck till hemmet och optimala för att skapa en mysig känsla i hemmet.

Produkter ur Sunshine kollektionen är även lättskötta då det inte är obligatoriskt att stryka produkterna. Istället kan man låta skrynklorna ge produkterna en personlig touch och på så vis kan du skapa unika miljöer i ditt hem.

Innerkudden, som ingår, är i 100% bomull med fyllning av 100% andfjäder.

Specifikationer

- Material: 100% linne

- Fyllning innerkudde: 100% andfjäder

- Mått: 50 x 50 cm

- Färg: Mörk gulgrön (Ochre)

- Tvättråd: Maskintvätt 60 grader

Om Himla
Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I Himlas sortiment hittar du textilier i alla former och färger för att kunna passa in i varje hem. För att se till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt så sköter företaget formgivning och färgsättning själva och ansvarar för att produktionen sker under optimala förutsättningar. Då en mängd produkter tillhör större serier är möjligheten att kombinera färger och mönster enorm. Detta gör att du kan köpa fler varor i liknande design och skapa ett harmoniskt sov- eller vardagsrum med Himlas produkter.

Varumärke Himla
Material Linne
Storlek 50 x 50 cm
Material 100% linne
Tvättråd Maskintvätt 60 grader
Färg Gul, Olivgrön

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.