icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Sunshine Fringe Kudde - Chalk 50x50 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Sunshine Fringe Kudde - Chalk 50x50 cm


499 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Prydnadskuddar Himla

Sunshine Fringe är en tunt vävd kudde i hellinne med fransar på två sidor. Kudden har tvättats efter sömnad för att få en mjuk coh skön känsla. Sunshine Fringe ger ett avslappnat intryck och passar i lika bra i sovrummet som i vardagsrummet. Kuddens skrynklor ger uttrycker karaktär och kudden behöver därför inte strykas. 

Innekudden, som ingår, är i 100% bomull med fyllning av 100% andfjäder.

Material: 100% linne

Mått: 50 x 50 cm

Färg: Chalk - Kalkvit

Maskintvätt 60 grader

Varumärke Himla
Material Linne
Storlek 50 x 50 cm
Material 100% linne
Tvättråd Maskintvätt 60 grader
Färg Beige, Ljus, Vit

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.