icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Soul of Himla Via Lino Kohl/Natural 60x90 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Soul of Himla Via Lino Kohl/Natural 60x90


500 kr

Rek pris: 999 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Soul of Himla Via Lino är en stor och generös kudde från Himla. Kudden är mjuk, tvättad av Soul of Himlas kraftiga möbeltyg Via Lino. Kudden är tvåfärgad med en naturlig (brun/beige) sida och en sida färgad i Kohl (mörkgrå/svart) för att kunna anpassas utifrån personlig smak. Denna kombinationskudde finns även i andra färger. 

Använd den som ryggkudde i sängen, golvkudde eller som fokuspunkt i soffan!

Innekudden, som ingår, är i 100% bomull med fyllning av 100% andfjäder.

Material: 100% linne

Mått: 60 x 90 cm

Färg: Kohl/Natural - Mörkgrå/Brun-Beige

Maskintvätt 60 grader

Varumärke Himla
Material Linne
Storlek 60 x 90 cm
Material 100% linne
Tvättråd Maskintvätt 60 grader
Färg Beige, Brun, Grå, Mörkgrå, Svart
Himla

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.