Himla Max Badrumsmatta Cognac 60x90 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Himla

Himla Max Badrumsmatta Cognac 60x90


599 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar

Badrumsmattan Max från Himla har ett enkelt och tidlöst utseende som passar bra i de allra flesta badrummen. Mattan har grova garner vilket ger en fin struktur och den är mjuk att gå på. Max kan lätt färgkombineras med Himlas Maxime handdukar för en komplett look.

 

(BxL): 60 x 90 cm

Varumärke Himla
Material Bomull
Tvättråd Maskintvätt 60 grader
Färg Brun
Himla

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.