icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Lina Handduk Steel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Lina Handduk Steel


69 kr

Rek pris: 99 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Himla Handdukar Rea

Lina är Himlas stilfulla linnefrotté. Kompositionen av linne och bomull ger Lina dess speciella karaktär med mycket hög 

absorbtionsförmåga och med bibehållen bomullsmjuk känsla. Lina når sin fulla kvalitet och blir som bäst efter 1–2 tvättar. Färg: Varm Grå.

 

 

Finns i följande storlekar: 30x50, 50x70, 70x140, 100x150 cm

Varumärke Himla
Material 70% bomull, 30% lin
Färg Grå
Tvättråd Lina når sin fulla kvalitet och blir som bäst efter 1-2 tvättar.

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.