icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Hope Underlakan White 160x270cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Hope Underlakan White 160x270cm


489 kr

Rek pris: 699 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Underlakan Himla Rea

Himlas nya bäddserie Hope i ekologisk bomullspercale är lätt och luftig. Den ekologiska bomullen ger en sval och krispig känsla i bädden. Detta underlakan är optimalt att matcha med sängkläder ur Himlas Hope kollektion. 

Material: 100% ekologisk bomull

Färg: White - Vit

Mått: 160 x 270 cm

Finns även i storleken 270 x 270 cm

Maskintvätt 60 grader, ej strykning

Varumärke Himla
Material Bomull
Storlek 160 x 270 cm
Material 100% ekologisk bomull
Tvättråd Maskintvätt 60 grader, ej strykning
Färg Vit

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.