• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Himla Hannelin Pläd True Red

Leveranstid: 1-3 vardagar
1 290 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Himlas populära kollektion Hannelin finns nu också som pläd! Hannelin pläd är en multifunktionell pläd i hellinne som kan användas på en mängd olika vis. Pläden passar lika bra på sängen som i utemöbeln och den mjuka färgen och designen ger en hemtrevlig känsla, oavsett hur pläden används. 

Hannelin kollektionen är tvättad efter sömnad för att skapa ett krinklat och avslappnat utseende. Denna detalj bidrar till en unik känsla som också förstärks av att plädens färg på fram- och baksidan skiljer sig åt för att skapa kontrast. En annan noterbar detalj är att pläden långsidor är sydda medan kortsidorna har fransar. 

Denna Hannelin pläd finns också i andra färger. 

Specifikationer

- Material: 100% linne 

- Mått: 130 x 170 cm

- Färg: True Red (Röd)

- Tvättråd: Maskintvätt 60 grader. 

Om Himla
Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I Himlas sortiment hittar du textilier i alla former och färger för att kunna passa in i varje hem. För att se till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt så sköter företaget formgivning och färgsättning själva och ansvarar för att produktionen sker under optimala förutsättningar. Då en mängd produkter tillhör större serier är möjligheten att kombinera färger och mönster enorm. Detta gör att du kan köpa fler varor i liknande design och skapa ett harmoniskt sov- eller vardagsrum med Himlas produkter.

Specifikationer

Leveranstid 1-3 vardagar
Varumärke Himla
Storlek 130 x 170 cm
Material 100% linne
Tvättråd Maskintvätt 60 grader
Färg Röd
Material
Trådtäthet

Leverans

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating